Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στη DSD RIBBONS & LABELS Α.Ε.

Η DSD RIBBONS & LABELS S.A. ιδρύθηκε το 1959 και εδώ και 60 χρόνια, συνδυάζοντας την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του χώρου της. Βασικό αντικείμενό της είναι η κατασκευή προϊόντων συσκευασίας όπως κορδέλες συσκευασίας, αυτοκόλλητες ετικέτες, καραμελόχαρτα, αλουμινόχαρτα, πολυπροπυλένιο τούρτας κ.α. Η μεγάλη εξειδίκευσή  μας φανερώνεται και από το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη εταιρία που το 2002 φέρνει την ανάγλυφη εκτύπωση σε κορδέλα συσκευασίας στην Ελλάδα.

Σκοπός και επιθυμία μας είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής συσκευασίας για κάθε ένα ξεχωριστό πελάτη μας. Η επιλογή και ο σχεδιασμός της κάθε συσκευασίας προσαρμόζεται απόλυτα στο προφίλ και τις προτιμήσεις των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, γιατί στόχος μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Απόδειξη και επιβράβευσή μας είναι οι 1000 ενεργοί πελάτες της DSD SA.

Κι επειδή η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, τα καινοτόμα προϊόντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην DSD SA και η παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα μας αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα.  Με σταθερά βήματα, εξελισσόμαστε διαρκώς και η ποιότητα σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία έχει εδραιώσει την παρουσία μας στη διεθνή αγορά, όπως από το 1999 στην Αυστραλία και σε Γερμάνια, Δανία, Ιταλία, Γαλλία και Κύπρο.

Η πορεία μας στο χρόνο:

1959

Ξεκινάμε την παραγωγή χειροποίητων κουτιών ζαχαροπλαστικής.

1975

Προχωράμε στην παραγωγή τυπωμένων κουτιών πολυτελείας ζαχαροπλαστικής.

1995

Αρχίζουμε την εκτύπωση κορδέλας συσκευασίας, των αυτοκόλλητων ετικετών & του πολυπροπυλένιου τούρτας.

1999

Αρχή εξαγωγικής δραστηριότητας.

2002

Γινόμαστε η πρώτη εταιρία που φέρνει την ανάγλυφη εκτύπωση σε κορδέλα συσκευασίας στην Ελλάδα, γεγονός στο οποίο οφείλεται η εξειδίκευσή μας.

2007

Ανανέωση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού και κατά συνέπεια ενίσχυση της παραγωγικής μας δύναμης.

2011

Αύξηση των εξαγωγών μέσω της συμμετοχής μας σε διεθνείς εκθέσεις συσκευασίας στην Ευρώπη για 4 συναπτά έτη.

2016

Αποκλειστικό συμβόλαιο για κάλυψη αναγκών πολυεθνικής εταιρείας με 2300 σημεία πώλησης.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.